Hírek témakörben a lényeg

Hír oldalak portálok

12-17 06:30
This RSS feed URL is deprecated (google.hu)

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

IndexMegvonta volna egy roma fiataltól a támogatást a holokauszttagadó jobbikosIndexAz RTL Klub számolt be a debreceni közgyűlés egyik finoman szólva furcsa jelenetéről. A közgyűlés napirendi pontjainak egyike egy tehetséggondozó programról, és az ahhoz kapcsolódó támogatásról szólt. A hátrányos helyzetű, jól tanuló, tehetséges ...Csak a jobbikos képviselő szavazott a roma fiatal támogatása ellenhvg.huÖsszesen 2 cikk »

IndexRiportfilmet forgatott a német Arte a Kétfarkú Kutya PártrólIndexFélórás riportfilmet forgatott a Kétfarkú Kutya Pártról a német Arte Tv. A film címe Humorral Orbán ellen. A filmet a párt tette fel Facebook-oldalára magyar felirattal: Humorral Orbán ellen- Arte TV, MKKP. Info. Shopping. Tap to unmute. If playback ...„A politikusok elveszik a kenyerünket, mert viccesebbek nálunk, úgyhogy mi meg akkor politikusok lettünk” - riportfilmet ...444.huÖsszesen 2 cikk »

Napló OnlineÁradnak a folyók KárpátaljánNapló OnlineA napok óta tartó esőzés, havazás, majd olvadás következtében árhullám indult el a kárpátaljai folyók felső szakaszán, a megye hegyvidéki járásaiban a víz kétezer hektár mezőgazdasági területet, számos településen mintegy ezer ingatlant árasztott el ...további hírek »

Somogyi HírlapEsküt tett az egymilliomodikként honosított külhoni magyarSomogyi HírlapPolitikai nemzetünk egységét ünnepeljük – hangoztatta Áder János köztársasági elnök szombaton Budapesten, a Sándor-palotában, az egymilliomodikként honosított külhoni magyar és családja ünnepélyes állampolgársági eskütételén. Az államfő úgy fogalmazott ...Áder és Orbán köszöntötte az egymilliomodik honosított magyartHír TVMegtörtént az egymilliomodik honosításTransindexÖsszesen 7 cikk »

OrigoAz új osztrák kormánykoalíció ismertette programjátOrigoAz új osztrák kormánykoalíció két pártjának vezetője, Sebastian Kurz, az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke, kancellárjelölt és Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője, az alkancellári tisztség várományosa szombat délután a bécsi ...A nemzetközi sajtó várakozással tekint az új osztrák kormánykoalíció eléMagyar NemzetBemutatták az új osztrák koalíció programját és összetételétHíradóAusztria - a szélsőjobb újra kormányonhvg.huVS.hu -InfoRádió.hu -Index -444.huÖsszesen 20 cikk »

Blikk.huGyász: tragikusan fiatalon, 37 évesen elhunyt Fábián Juli énekesnőBlikk.huHosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt. Hirdetés. Békésen távozott családja, barátai és zenésztársai körében - közölte Szepesi Mátyás, a művész ...„Fábián Juli nélkül nem létezne a karrierem”24.huÖsszesen 5 cikk »

444.huA Pentagon 2009 óta titokban ufókat keres444.hu2009-ben egy Harry Reid nevű demokrata szenátor kezdeményezésére indult egy program a Pentagonban, ami az azonosítatlan repülő tárgyak, azaz ufók észleléseit elemzi, és ezek alapján próbál többet megtudni arról, mik lehetnek azok az objektumok, amikről ...Titkos ufókutató programot működtettett a PentagonIndexÖsszesen 2 cikk »

Alpokalja-OnlineElhunyt Fábián Juli énekesnőInfoRádió.huHosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt. Békésen távozott családja, barátai és zenésztársai körében - közölte Szepesi Mátyás, a művész menedzsere az MTI ...„Fábián Juli nélkül nem létezne a karrierem”24.huÖsszesen 5 cikk »

hvg.huMeghalt Fábián Juli énekesnőhvg.huHosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt. Békésen távozott családja, barátai és zenésztársai körében - közölte Szepesi Mátyás, a művész menedzsere az MTI ...Elhunyt Fábián Juli - A 37 éves énekesnőt legyőzte a rákFemina.huÖsszesen 2 cikk »

Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - Világörökségi konferenciák – Jó alkalom Budapest világörökségi UNESCO felvételének 30. évfordulója arra, hogy egy-egy konferencián ezen a héten és a jövő héten a nekünk és az emberiségnek egyaránt fontos ér...

OrigoMeghalt Európa legidősebb embereOrigo116 éves korában elhunyt Európa legidősebb embere, Ana Vela Rubio pénteken egy barcelonai nyugdíjas otthonban – adta hírül a spanyol média szombaton. Erről tudnia kell. Balhés sztárok, akiket egész országokból kitiltottak · Olyat tett a magyar ...további hírek »

444.hu116 évesen meghalt a legidősebb európai444.hu116 éves korában meghalt Európa legidősebb embere, Ana Vela Rubio pénteken egy barcelonai nyugdíjas otthonban - adta hírül a spanyol média szombaton. Vela Rubio 1901. október 29-én született az andalúziai Puente Genilben. A Gerontology Research Group ...további hírek »

Nők Lapja CaféInfarktussal hazaküldték, meghaltNők Lapja CaféÓrákig vártak arra, hogy behívják őket, közben az asszony nagyon rosszul volt. Az orvos végül azt mondta az anyukának, hogy menjen haza pihenni. NLCafé. 2017. December 16. f Ajánlom. 7 millió forintot ajánlott egy 46 éves, négygyermekes édesanya ...Infarktusban halt meg a négygyerekes anya, akit hazaküldtek a kórházbólOrigoÖsszesen 4 cikk »

Leégett egy családi ház Zalaszentbalázson, egy ember meghaltOrigoAz oltást követően egy holttestre bukkantak szombaton a tűzoltók Zalaszentbalázson, egy kiégett családi házban – közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A település Kossuth utcájában gyulladt ki a 70 négyzetméteres, téglaépítésű ...további hírek »

IndexBejglit vitt a lesorosozott pécsi alapítvány ételosztására a FidelitasIndexA kormánypárt helyi szervezetének aktivistái nagyon cukik voltak, s szembeszállva anyapártjuk gyűlöletpolitikájával, ajándék bejglivel érkeztek az Élmény Tár Tanoda gyárvárosi ételosztására" – írja Facebookján az Emberség Erejével civil szervezet ...Fiatal pécsi fideszesek jelentek meg Soros civiljeinek ételosztásánMagyar NemzetZavar az erőben Pécsen? Bejglit vitt a Fidelitas a pécsi civilek ételosztásáraZoom.huÖsszesen 3 cikk »

HíradóEldőlt az új osztrák kormány pontos összetételeHíradóAz új osztrák koalíciós kormányban a nagyobbik kormánypárt, az Osztrák Néppárt (ÖVP) 7 miniszterrel és a kancellárral, míg a kisebbik koalíciós párt, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) 6 miniszterrel, köztük az alkancellárral képviselteti magát. A ...A nemzetközi sajtó várakozással tekint az új osztrák kormánykoalíció eléMagyar NemzetAusztria - a szélsőjobb újra kormányonhvg.huAz új osztrák kormánynak 16 tagja leszVS.hu444.hu -Index -Hír TV -euronewsÖsszesen 20 cikk »

OrigoLetette állampolgári esküjét az egymilliomodikként honosított külhoni magyarOrigoPolitikai nemzetünk egységét ünnepeljük – hangoztatta Áder János köztársasági elnök szombaton Budapesten, a Sándor-palotában, az egymilliomodikként honosított külhoni magyar és családja ünnepélyes állampolgársági eskütételén. Erről tudnia kell. Olyat ...Esküt tett az egymilliomodikként honosított külhoni magyarSzoljon.huÁder és Orbán köszöntötte az egymilliomodik honosított magyartHír TVMegtörtént az egymilliomodik honosításTransindexÖsszesen 7 cikk »

hvg.huÁradnak a folyók Kárpátalján, rengeteg ingatlan víz alatthvg.huA napok óta tartó esőzés, havazás, majd olvadás következtében árhullám indult el a kárpátaljai folyók felső szakaszán. A megye hegyvidéki járásaiban a víz kétezer hektár mezőgazdasági területet, számos településen mintegy ezer ingatlan árasztott el, és ...további hírek »

Magyar NemzetKormányváltást, irányváltást és korszakváltást hirdettet Szél BernadettMagyar NemzetAz LMP karácsonyi nagygyűlésén bemutatták a párt mind a 106 egyéni képviselőjelöltjét is, és aláírta a Gémesi György vezette Új Kezdettel a választási együttműködést. Hozzászólok. Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt az LMP karácsonyi nagygyűlésén a ...Kormányváltást, korszakváltást és irányváltást sürget Szél BernadettATVKormányváltást és korszakváltást sürget az LMP miniszterelnök-jelöltjeBEOL.huKormányváltást, irányváltást és korszakváltást hirdetett Szél BernadettHír TVÖsszesen 13 cikk »

ATVKormányváltást, korszakváltást és irányváltást sürget Szél BernadettATVA kormányváltást, a korszakváltást és az irányváltást tartotta Magyarország jövőbeli sikere zálogának az LMP miniszterelnök-jelöltje a párt szombati karácsonyi nagygyűlésén elmondott beszédében, és azt hangoztatta: mindezt jelenleg csak az LMP és ...Kormányváltást és korszakváltást sürget az LMP miniszterelnök-jelöltjeBEOL.huÖsszesen 12 cikk »

Napló OnlineEurópa sorsa múlhat rajtunk Kövér László és Semjén Zsolt szerintNapló OnlineA jövő évi magyar választáson Európa sorsa is eldőlhet – hangoztatta Kövér László házelnök a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országos választmányának budapesti ülésén szombaton. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke pedig az Európa ...Kövér - még egy kis keresztényféltés és sorosozáshvg.huKövér: Európa sorsa is eldőlhet a magyarországi választásonVS.huÖsszesen 8 cikk »

Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - Bedarálná a Fidesz az önkormányzatokat? - Kósa Lajos zavaros választ adott a Liberálisoknak A megkerült válaszok alapján a Liberálisok számára egyértelművé vált, hogy az akció kizárólag a minisztereln...

Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - Bedarálná a Fidesz az önkormányzatokat? - Kósa Lajos zavaros választ adott a Liberálisoknak Hiába fordult Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke kérdésekkel Kósa Lajoshoz, a megyei jogú városok f...

Napló OnlineNyolcszáz gyerek ünnepelte a karácsonyt az OrszágházbanNapló OnlineTöbb mint nyolcszáz magyarországi és határon túli hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő általános iskolás gyerek vesz részt az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) közös szervezésű Országházi Gyermekkarácsonyán ...Több száz gyermeket fogadtak az országházi karácsonyraHíradóÖsszesen 7 cikk »

444.huSemjén Zsolt hatalmasat prédikált: Brüsszel szabadkőműves, mindjárt itt a saría, az ellenzék pedig egy tál skorpió444.huAz Európa jövője iránti felelősséget hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a kisebbik, már-már a tényleges létezés határmezsgyéjén táncoló kormánypárt országos választmányának szombati budapesti ...Rogán és a KDNP: fontos kérdésre válaszolt a kisebbik kormánypártMagyar NemzetMegvan Rogán Antal utódjahvg.huKiderült ki váltja Rogán AntaltNapi.hu24.hu -WebradioÖsszesen 8 cikk »

Napi.huBüntetés járt az ellenzéki tüntetések tévéközvetítéséért LengyelországbanNapi.huA lengyel médiahatóság megbírságolt egy tévétársaságot azért, mert tavaly év végén közvetített egy, a parlament előtti zajló ellenzéki tüntetéseket. Barabás Júlia, 2017. december 16. szombat, 15:27. Hozzászólok. Elküldöm. Ajánlom. #családbarát ...további hírek »

Napi.huEz a terv a családi pótlékkal és a nyugdíjminimummal - megszólalt a szaktárcaNapi.huKikerülte a választ az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága arra a kérdésre, hogy lesz-e családipótlék-emelés - írja a portál. Jó hírt kaptak a nagycsaládosok. Amit írtak, abból azonban a 24.hu arra ...további hírek »
12-16 14:37
Megvan Rogán Antal utódja - hvg.hu (google.hu)

hvg.huMegvan Rogán Antal utódjahvg.huAhogy korábban megírtuk, Rogán Antal nem indul jövőre egyéniben az V. kerületben, a budapesti 1-es számú választókerületben. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Orbán Viktor kampányát irányítja majd. Most eldőlt, hogy Hollik István lesz ...Semjén szerint Európa jövőjéért is felelősek vagyunkHíradóEldőlt, ki lesz Rogán utódjaIndexKiderült ki váltja Rogán AntaltNapi.hu24.huÖsszesen 6 cikk »

HíradóA nemzetközi sajtó várakozással tekint az új osztrák kormánykoalíció eléMagyar NemzetA nemzetközi sajtó hosszasan foglalkozik szombati cikkeiben a péntek este bejelentett koalíciós megállapodással. Tizenhét év után ismét néppárti-szabadságpárti kormány alakul Ausztriában. hirdetés. „Az Osztrák Néppárt (ÖVP) és az Ausztria ...Az új osztrák kormánykoalíció ismertette programjátOrigoBemutatták az új osztrák koalíció programját és összetételétHíradóAz új osztrák kormánynak 16 tagja leszVS.huhvg.hu -InfoRádió.hu -Index -Hír TVÖsszesen 20 cikk »