Hírek témakörben a lényeg

Hír oldalak portálok

11-15 11:30
This RSS feed URL is deprecated (google.hu)

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

hvg.huA pénzügyminiszter nagyon súlyos váddal illette azokat, akik az utolsó napokban kötöttek ltp-szerződésekethvg.huTerjedelmes interjút adott a pénzügyminiszter az Atv.hu-nak, amelyben sok egyéb mellett beszélt a lakástakarék-péztári rendszer néhány héttel ezelőtt néhány nap alatt átnyomott átalakításáról is. Varga Mihály korábban azt mondta, a módosítás hatályba ...Varga Mihály: Hozamvadászok kötöttek lakáskasszákat a hajrábanIndexVarga Mihály: Valószínű, hogy nem tisztességes módon köttettek a "last minute" LTP-szerződésekATVSokan kerülhetnek bajba? – Megszólalt Varga Mihály az utolsó pillanatban kötött lakástakarék szerződésekrőlBlikk.huPortfolio (sajtóközlemény) -Menedzsment Fórum -24.hu -PénzcentrumÖsszesen 11 cikk »

hvg.hu168 Óra: Több ezer milliárd forintba is kerülhet Magyarországnak az Elios-ügyhvg.huA nemrég lezárt nyomozás csak erősítette a magyar bűnüldöző hatóságok függetlenségével kapcsolatos európai kételyeket, az Európai Bizottság pedig olyan javaslatcsomagot terjesztett be, amely forrásmegvonással büntetné azokat az országokat, ahol a ...Csak a kételyeket növelte Európában, hogy a magyar hatóságok semmi gyanúsat nem találtak az Elios-ügyben444.huNem hagyja annyiban az Elios-ügyet az unióBlikk.huNem hagyná annyiban az EU az Elios-ügyet24.huÖsszesen 5 cikk »

hvg.huLemondott a brit Brexit-ügyi miniszter, a kormány fele követhetihvg.huA brit kormány széteséséről beszél a londoni ellenzék, miután lemondott lemondott a kabinet Brexit-ügyekért felelős minisztere, Dominic Raab azzal indokolta döntését, hogy a kilépés feltételeiről szóló megállapodás elfogadásakor nem vették figyelembe ...Lemondott a brit Brexit-ügyi miniszter444.huNem támogatja az egyezséget, lemondott az új Berxit-miniszterNépszavaLemondott a brexitért felelős brit miniszterIndexOrigo -VS.hu -Blikk.hu -Portfolio (sajtóközlemény)Összesen 21 cikk »

OrigoOrbán Viktor: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU 5 legjobb országa közéOrigo2030-ra Magyarország tartozzon az Európai Unió öt legjobb országa közé, ahol a legjobb élni, lakni, dolgozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Magyar Diaszpóra Tanács VIII. plenáris ülésén. Szintén a 2030-ig tartó ...Orbán: Magyarország az EU 5 legjobb országa közé tartozzon 2030-raHíradóOrbán Viktor bejelentése: ezt jósolja a 2030-ig tartó időszakra a miniszterelnök a magyaroknakBlikk.huOrbán: véget ért a száz év magyar magányBorsod OnlineÖsszesen 14 cikk »

hvg.huÚjabb 80 milliárd Budapestnek, Gruevszki személyivel jött - Kormányinfó percről percrehvg.huForró téma a mai kormányinfón a Magyarországon bujkáló Nikola Gruevszkii volt macedón miniszterelnök ügye, aki menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, miután hazájában most kellett volna két évre börtönbe vonulnia. Szijjártó Péter külügyminiszter ...Kormányinfó: jövőre is 4% feletti növekedést vár a kormányPortfolio (sajtóközlemény)Gulyás: A magyar kormány nem segítette Gruevszkit abban, hogy elhagyja Macedóniát444.huA kormány tudja, de nem árulja el, hogyan jött Magyarországra GruevszkiIndexHíradó -ATV -24.hu -Zoom.huÖsszesen 16 cikk »

hvg.huVarga Mihály: Hozamvadászok kötöttek lakástakarék-szerződéseket az utolsó napokbanhvg.huTerjedelmes interjút adott a pénzügyminiszter az Atv.hu-nak, amelyben sok egyéb mellett beszélt a lakástakarék-péztári rendszer néhány héttel ezelőtt néhány nap alatt átnyomott átalakításáról is. Varga Mihály korábban azt mondta, a módosítás hatályba ...Varga Mihály: Hozamvadászok kötöttek lakáskasszákat a hajrábanIndexVarga Mihály: Valószínű, hogy nem tisztességes módon köttettek a "last minute" LTP-szerződésekATVSokan kerülhetnek bajba? – Megszólalt Varga Mihály az utolsó pillanatban kötött lakástakarék szerződésekrőlBlikk.hu24.hu -PénzcentrumÖsszesen 7 cikk »

IndexHasznált a NAV-os leleplezés: idén már 90 millió forint adót fizettek az Ozora szervezőiIndexA Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) tavaly költségvetési csalás és pénzmosás miatt nyomozást indított az Ozora fesztivált szervező csoporttal szemben, amelyben magyar és külföldi cégek is érintettek. Ennek hatására az ügyben érintett magyar cég által.Csaló fesztiválszervezők ellen nyomoz a NAVhvg.huA BMW-t már le is foglalták - fesztiválszervezők után nyomoz a NAVPrivátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog)Adócsaló partiszervezőket térített jó útra a NAVHíradóMenedzsment Fórum -Napi.hu -InfoGyőrÖsszesen 16 cikk »

444.huLemondott a brit Brexit-ügyi miniszter444.huEgy nappal az EU és Nagy-Britannia szétválásáról szóló szerződés tervezetének megszületése után lemondott posztjáról a brit Brexit-ügyi miniszter. Dominic Raab saját elmondása szerint nem tudja támogatni a javaslatot. A tervezetről szerdán öt órán át ...Lemondott a brit Brexit-ügyi miniszter, a kormány fele követhetihvg.huNem támogatja az egyezséget, lemondott az új Berxit-miniszterNépszavaBreaking: lemondott a brit Brexit-ügyi miniszter, itt az indoklásBlikk.huIndex -Origo -VS.hu -Portfolio (sajtóközlemény)Összesen 24 cikk »

Budapest, 2018. november 15., csütörtök (OS) - Ma kerül megrendezésre a BAGázs Közhasznú Egyesület drogpolitikai konferenciája. A Dizájnerdrogok a szegregátumokban című konferencia kerekasztal-beszélgetéseinek résztvevői a dányi roma közösség tapaszta...

HíradóBrexit-egyezség: szinte minden EU-s állampolgár maradhatHíradóA brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló, szerda este közzétett megállapodás-tervezet szerint Nagy-Britanniában maradhatnak mindazok a külföldi EU-állampolgárok, akik várhatóan a 2020 decemberének végéig tartó átmeneti ...Brexit-tervezet: maradhatnak a tartósan Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárokhvg.huAz EU országainak vezetői üdvözlik a brexit-tervezetetOrigoLemondott a Brexit-ügyi miniszter, mert nem támogatja a jóváhagyott megállapodás-tervezetetKisalföldPortfolio (sajtóközlemény) -444.hu -Blikk.hu -euronewsÖsszesen 30 cikk »

IndexSuliba igyekvő BMW-s tini rohant fába, 17 éves kislány halt megIndexRészegen 170 kilométer per órával hajtva halálos balesetet okozott Óbudán, amiben két vétlen fiatal halt meg 2017 márciusában. A szakértők szerint nincs olyan jármű, amit ekkora erejű ütközésre terveznek. Szerda reggel egy BMW vágódott egy fának ...Suliba igyekvő gimnazisták karamboloztak Seregélyesen, egy 17 éves lány meghalt24.huTizenéves tini rohant a BMW-jével fának – az utasa meghaltZoom.huÖsszesen 4 cikk »

444.huA Facebook például azzal próbálta lejáratni a kritikusait, hogy azok antiszemiták, illetve Soros György emberei444.huRészletes cikket közöl a New York Times a Facebook elmúlt néhány évéről, illetve egészen pontosan arról, hogy a cégnél Sheryl Sandberg ügyvezető vezetésével hogyan igyekeztek befolyásolni az amerikai politikát. A Facebooknak 2016 óta két jelentős ...A Facebook az új Fidesz? Lejárató sorosozó kampányt fizetetthvg.huMár a Facebook szerint is Soros-bérenc az, aki kritizálni merészeliNépszavaA Facebook felbérelt egy céget, hogy konteókat terjesszenek Soros GyörgyrőlIndexMenedzsment Fórum -24.huÖsszesen 9 cikk »

444.huCsak a kételyeket növelte Európában, hogy a magyar hatóságok semmi gyanúsat nem találtak az Elios-ügyben444.huAz, hogy a magyar rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást az Elios-ügyben, csak "erősíti a magyar bűnüldöző hatóságok függetlenségével kapcsolatos kételyeket, és alátámasztja egy valódi eszköz szükségességét az Európai Unió ...Nem hagyná annyiban az EU az Elios-ügyet24.huÖsszesen 4 cikk »

hvg.huMár 270 ezren írták alá Hadházy petícióját az Európai Ügyészségrőlhvg.huA politikus bizakodó, szerinte az összegyűjtött szignók száma még ennél is magasabb lehet, mert előfordul, hogy olyan aláírásgyűjtő ívek is érkeznek hozzá, amelyekre nem is számított. Már legalább 270 ezer aláírást gyűjtött össze a Hadházy Ákos által ...Már 270 ezer aláírás összejött az Európai ÜgyészségértIndexÖsszesen 2 cikk »

HíradóAdócsaló partiszervezőket térített jó útra a NAVHíradóKöltségvetési csalás és pénzmosás miatt nyomoz a NAV, aminek hatására egy gyanús fesztiválszervező cég egy év alatt csaknem kilencszer annyi adót fizetett be, mint az elmúlt öt évben összesen – közölte a Nemzati Adó- és Vámhivatal a hirado.hu-val.A NAV egy fesztiválszervező csoporttal szemben költségvetési csalás és pénzmosás miatt nyomozWebradioLecsapott a NAV, meglepőt lépett a cégNapi.huSzázmilliókat csalhatott el egy fesztiválszervező csoportInfoGyőrÖsszesen 8 cikk »

hvg.huA volt macedón miniszterelnök ügyéről beszélt telefonon a magyar és a macedón külügyminiszterKisalföldSzijjártó Péter elmondta, hogy Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök menekültstátusz iránti kérelme nem politikai, hanem jogi kérdés. Macedón kezdeményezésre telefonon egyeztettet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Nikola Dimitrov ...200 ezer embert károsítottak meg - Havi ötmilliárdot ért a jogi trükkNépszavaÖsszesen 204 cikk »

Napi.huKatasztrófa sújtja a nyugdíjasok egyik rétegétNapi.huA rokkantsági nyugdíjasok többségének ellátása átlagosan havi 20 ezer forinttal csökkent, mert az ezzel kapcsolatos jogszabály szerint papíron javult az állapotuk. Komócsin Sándor, 2018. november 15. csütörtök, 08:47. Fotó: Napi.hu. Hozzászólok. Elküldöm.további hírek »

hvg.huKigyulladt egy busz a Széll Kálmán térenIndexKigyulladt egy busz a Széll Kálmán téren reggel hét óra előtt, személyi sérülés nem történt. Az ATV.hu-nak videója is van a Szilágyi Erzsébet fasor felé a külső sávban történt esetről, ezen látszik, hogy a lángok nem terjedtek tovább az utastérbe.Egy kigyulladt busz miatt nagyon belassult a forgalom a Széll Kálmán térnél – videóhvg.huFelcsaptak a lángok a Széll Kálmán téren: kigyulladt egy busz – videóBlikk.huKigyulladt egy busz a Széll Kálmán téren a csúcsforgalombanOrigoÖsszesen 7 cikk »

hvg.huEgy kigyulladt busz miatt nagyon belassult a forgalom a Széll Kálmán térnél - videóhvg.huMűszaki hibás jármű nehezíti a forgalmat a csütörtöki reggeli csúcsban a Széll Kálmán téren a Szilágyi Erzsébet fasor felé a külső sávban. Az ATV úgy tudja, a volt Moszkva téren gyulladt ki egy busz, erről videót is közöltek: ...Felcsaptak a lángok a Széll Kálmán téren: kigyulladt egy busz – videóBlikk.huKigyulladt egy busz a Széll Kálmán térenATVÖsszesen 6 cikk »

hvg.huEgy kigyulladt busz miatt nagyon belassult a forgalom a Széll Kálmán térnél – videóhvg.huMűszaki hibás jármű nehezíti a forgalmat a csütörtöki reggeli csúcsban a Széll Kálmán téren a Szilágyi Erzsébet fasor felé a külső sávban. Az ATV úgy tudja, kigyulladt egy busz, erről videót is közöltek: ...Kigyulladt egy busz a Széll Kálmán térenIndexFelcsaptak a lángok a Széll Kálmán téren: kigyulladt egy busz – videóBlikk.huKigyulladt egy busz a Széll Kálmán téren a csúcsforgalombanOrigoZoom.hu -I. kerület, Budavár - ittlakunk.huÖsszesen 8 cikk »

hvg.huTöbb százmilliós csalást leplezett le az OLAF Magyarországonhvg.huAz anya és két lánya hűtőházak építésére kapott támogatást az Európai Uniótól és a magyar államtól is, de a beruházást jelentősen túlárazták. Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása nyomán vádat emelt három nő ellen az ügyészség, mivel ...Túlárazták az uniós pénzből épült hűtőházakatIndexAz OLAF figyelt fel a több százmilliós turpisságraInfostart.huÖsszesen 5 cikk »

hvg.huAz OLAF ajánlása nyomán emeltek vádat három nő ellen, akik cégük uniós támogatásával csaltakhvg.huAz anya és két lánya hűtőházak építésére kapott támogatást az Európai Uniótól és a magyar államtól is, de a beruházást jelentősen túlárazták. Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása nyomán vádat emelt három nő ellen az ügyészség, mivel ...Költségvetési csalás miatt emeltek vádat három szabolcsi nő ellenSzabolcs OnlineTúlárazták az uniós pénzből épült hűtőházakatIndexTöbb mint 300 milliót csalt el három szabolcsi nő, most felelniük kell tetteikértBlikk.huNapi.hu -24.huÖsszesen 13 cikk »

NépszavaMelania Trump panaszkodott a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesére, másnap kirúgtákNépszavaÁllítólag összevesztek a first lady afrikai útján. Menesztése ugyanakkor már korábban is szóba kerülhetett. Menesztették a Fehér Házból Mira Ricardelt, a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesét, egy nappal azután, hogy a first lady, Melania Trump a ...Kirúgták a fehér házi tanácsadót, akit Melania Trump bíráltIndexKirúgatta Trump egyik tanácsadóját a first ladyhvg.huNem kegyelmez: Melania Trump kirúgatta az egyik kormánytagot a Fehér HázbólBlikk.huVS.hu -Mandiner.hu -Kisalföld -ParaméterÖsszesen 24 cikk »

Blikk.huNem kegyelmez: Melania Trump kirúgatta az egyik kormánytagot a Fehér HázbólBlikk.huWashington - Győzött a first lady: menesztették a Fehér Házból Mira Ricardelt (58), a nemzetbiztonsági tanácsadó helyettesét, egy nappal azután, hogy Melania Trump (48) a nyilvánosság előtt szorgalmazta elbocsátását. Hirdetés. A döntést Sarah Huckabee ...Példátlan dolgot művelt Melania Trump24.huA first lady összeveszett Trump helyettes nemzetbiztonsági tanácsadójával, az állásába kerülhet444.huAz amerikai first lady helyre rakta férje fontos munkatársátZoom.huÖsszesen 16 cikk »

NépszavaKikukázott az állam egymilliárdot és háromévi munkát, hogy új kedvenc kapjon lehetőségetNépszavaMiután hosszas szakmai egyeztetés után elkészültek a Müpa és a Nemzeti Színház közé szánt kongresszusi központ tervei, újabb 150 millióért megrendelte ugyanoda egy rendezvényközpont tanulmányterveit a kormány. Finta József megtervezte a ...Finta mehet, jön más - egymilliárd forintot fizetett az állam, most kidobja a tervekethvg.huÖsszesen 5 cikk »

hvg.huBörtönben kellett volna lennie, helyette hamis iratokkal kocsikázott a városban egy budapesti férfihvg.huKörözött személyt fogtak a rendőrök november 13-án Budapest III. kerületében – írja a Police.hu. A férfi a Szentendrei úton parkolt bérelt autójával, a hatóságok a helyszínen elfogták. Kiderült, hogy a 26 éves O. Krisztián ellen öt elfogatóparancs is ...8 millió forinttal és hamis iratokkal kapcsoltak le egy körözött férfitIndexÖtszörösen körözték csalásért, 8 millió volt nála, mikor elfogtákNépszavaBérelt autókkal körözött az ötszörösen körözött24.huBorsÖsszesen 9 cikk »

BorsElfogták a hamis igazolványokat használó újpesti autóbérlőtBorsA budapesti rendőrök elfogták azt az öt elfogatóparancs alapján körözött férfit, aki kitalált személyi adatokkal bérelt autókat Újpesten. Az újpesti nyomozók 2018. november 13-án 18 óra 30 perckor megjelentek Budapest III. kerületében, a Szentendrei ...Börtönben kellett volna lennie, helyette hamis iratokkal kocsikázott a városban egy budapesti férfihvg.huÖsszesen 6 cikk »

444.huElzavarták Orbán házától a macedón 1TV munkatársait444.huA macedon 1TV munkatársai Orbán Viktor házánál készítettek volna anyagot esti híradójukba. A magyar miniszterelnök szerepeltetésének van némi apropója. Nikola Gruevszki, a jogerősen elítélt macedón kormányfő, aki mellett Orbán Viktor személyesen is ...Biztonságiak küldték el Orbán házától a macedón tévéseketATVÖsszesen 7 cikk »

ATVBiztonságiak küldték el Orbán házától a macedón tévéseketATVBudapesten tartózkodik a macedón 1TV stábja, amely azt igyekszik kideríteni, hol tartózkodhat a börtönbüntetés elől Magyarországra menekülő bukott miniszterelnök, Nikola Gruevszki - írja a 24.hu. Szerda este Orbán Viktor Cinege utcai házánál forgattak, ...további hírek »