Hírek témakörben a lényeg

Hír oldalak portálok

07-19 22:30
This RSS feed URL is deprecated (google.hu)

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

IndexSem fel-, sem leszállni nem lehetett egy ideig BelgiumbanIndexA repülésbiztonsági irányítóközpont rendszerében fellépő technikai hiba miatt egyetlen repülő sem szállhatott le, sem pedig fel Belgiumban csütörtök délután 16 óra körül, írta az AP. A Belgocontrol szóvivője, Dominque Dehaene azt mondta, hogy egy ...további hírek »

HíradóMaga alatt vágja a fát az LMPHíradóA párt etikai bizottsága Szél Bernadett elnököt három évre eltiltotta minden tisztségétől, hasonló büntetést kapott Ungár Péter is. Schmuck Erzsébet kétéves eltiltást kapott, Kassai Dánielt kizárták a pártból, Sallai Róbert Benedek büntetése enyhült.Kötelezettségszegés menetrend szerintNépszavaSzél Bernadett visszavonult, hogy gondolkodjon, a net támadásba lendültOrigoKassai: Csak ma 20-30 ember lépett ki az LMP-bőlATVBlikk.hu -hvg.hu -Lokál -24.huÖsszesen 54 cikk »

OrigoIsmét fájóan korán köszönt el Európától a FerencvárosOrigoA Ferencváros kiesett a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójában, mivel hazai döntetlenjét követően a csütörtöki visszavágón 1-0-ra kikapott az izraeli Makkabi Tel-Aviv vendégeként, így 2-1-es összesítéssel búcsúzott. Thomas Doll az egy héttel ...A Fradi az első körben elvérzett az EL-selejtezőbenIndexKikapott és kiesett az Európa Liga selejtezőjének első körében a Fradihvg.huA Fradi lerázta magáról a nemzetközi kupakötelezettség igáját444.huNemzeti Sport -csakfoci.hu -24.huÖsszesen 29 cikk »

444.huDonald Trump szerint a kicsi, de „nagyon agresszív” Montenegró miatt is kirobbanhat a harmadik világháború444.huDonald Trump amerikai elnök interjút adott a hozzá többnyire kedvesen viszonyuló Fox News csatornának. A beszélgetés érintette a NATO-t is, Tump pedig elmondta, amit a megválasztása óta számtalanszor: nem állapot, hogy az Egyesült Államok a NATO-n ...Trump: Montenegró kirobbanthatja a harmadik világháborútVS.huTrump újabb dobása: így robbantja ki Montenegró a harmadik világháborúthvg.huEzúttal Montenegrót alázta Trump, harmadik világháborút is emlegetettPrivátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog)24.huÖsszesen 9 cikk »

hvg.huTüntetők állták el Orbán útját Jeruzsálemben - videóhvg.huA miniszterelnök épp a Jad Vasem intézetből távozott, ahol leckét kapott a holokauszt történelmi igazságáról és Horthy Miklósról is. Ezután állták el az útját a tüntetők. Magyar és héber feliratú táblákkal állta el Orbán Viktor autókonvojának útját ...Több tucat tüntető állta el Orbán útját Izraelben444.huTüntetők állták el Orbán autójának útját IzraelbenIndexTüntetők állták el Orbán Viktor útját JeruzsálembenZoom.huÖsszesen 7 cikk »

hvg.huMég egy fontos vasútállomás, még egy lift, amit hiába várhvg.huCegléd-szolnoki, érd-székesfehérvári, és még sorolhatnánk a vasútvonalakat, ahol új liftet építettek be a felújítás során, de azok nem üzemelnek. Ferihegy vasútállomáson is ugyanez a helyzet: itt három lift is van, ami a vasút-és a reptéri buszok ...Egy napig sem bírják a liftek a ferihegyi vasútállomáson444.huA MÁV leállította a lifteket a ferihegyi vasútállomáson – videóBlikk.huÖsszesen 3 cikk »

Tüntetők állták el Orbán autójának útját IzraelbenIndexTöbb tucat tüntető torlaszolta el az utat Orbán Viktor miniszterelnök konvoja előtt, amikor el akart indulni a Yad Vashem múzeumból, írja a Jerusalem Post. A lap szerint az izraeli látogatáson tartózkodó miniszterelnöknek egy ideig várnia kellett ...további hírek »

hvg.huNetanjahu: Orbán igaz barátja Izraelnekhvg.huNetanjahu megköszönte, hogy Orbán mindig kiáll Izrael mellett a nemzetközi fórumokon, Orbán egy magyar nyelvű múzeumot kért tőle. Benjámin Netanjahuval izraeli miniszterelnökkel tárgyalt csütörtökön Jeruzsálemben Orbán Viktor, közös ...A Puskás Akadémiától tanulna Izrael, hogy kijussanak a következő focivébéreBlikk.huOrbán: tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságátHíradóOrbán Izraelben: tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságátKisalföld444.hu -Napló Online -Privátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog) -OrigoÖsszesen 133 cikk »

hvg.huVideó: így mentették ki a rendőrök az elsodort fiút a DrávábólOrigoTöbben fürdeni mentek a Drávába Felsőszentmártonnál, de egy gyereket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek tegnap délután. Egy horgász látta meg a bajbajutottakat, és azonnal hívta a rendőröket, akik a tűzoltókkal és a ...Elsodort gyereket mentettek a Drávából - videóhvg.huDrámai videó: így küzdöttek a Drávába esett fiúért a rendőrökBlikk.huVideón, ahogy öt gyereket és egy anyát kimentenek a DrávábólNLCaféÖsszesen 10 cikk »

Blikk.huMás nem ennyit kapott volna: ezért 100 milliós Gyárfás Tamás óvadékaBlikk.huBudapest — Százmillió forint óvadékért szabadulhatna meg a nyomkövetőtől és a lakhelyelhagyási tilalomtól Gyárfás Tamás (69), ezután pedig akár külföldre is utazhatna – írta a Magyar Hírlap. Hirdetés. A médiavállalkozót a Fenyő-gyilkosság ...Gyárfás Tamás kifizeti a 100 millió forintos óvadékot, nem akar a lábán nyomkövetőtOrigoA Törvényszék dönti el, hogy lecsatolható-ea nyomkövető GyárfásrólNépszavaGyárfás a 100 milliós óvadékról: Soha nem fogok megszöknihvg.hu24.huÖsszesen 35 cikk »

IndexSem felszállni, sem leszállni nem lehet BelgiumbanIndexA repülésbiztonsági irányítóközpont rendszerében fellépő technikai hiba miatt egyetlen repülő sem szállhatott le, sem pedig fel Belgiumban csütörtök délután, írja az AP. A Belgocontrol szóvivője, Dominque Dehaene azt mondta, hogy egy konkrét probléma ...további hírek »

IndexSem fel-, sem leszállni nem lehet BelgiumbanIndexA repülésbiztonsági irányítóközpont rendszerében fellépő technikai hiba miatt egyetlen repülő sem szállhatott le, sem pedig fel Belgiumban csütörtök délután, írja az AP. A Belgocontrol szóvivője, Dominque Dehaene azt mondta, hogy egy konkrét probléma ...további hírek »

Borsod OnlineRendőrségi felhívás – Életveszélyesen megsérült a Miskolcon elgázolt gyalogos, segítsenek azonosítani a férfit!Borsod OnlineMiskolc – A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi ruházat alapján történő azonosításához. A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/3255/2018. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított ...további hírek »

Napi.huOrbán Viktor: Tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságátOrigoA jövőben is tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságát - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben. Erről tudnia kell. Hiánypótló lista, ezek most a legmegbízhatóbb autók Magyarországon · Nehéz helyzetbe sodorta magát a ...Havasi Bertalan megindokolta: A Honvédségnek van repülője, ezért azzal repült a kormánydelegáció444.huMagyarország kiáll Izrael mellett, és harcol az antiszemitizmus ellenNapló OnlineA magyar kormány teljesíti kötelességét a zsidó közösség feléHíradógondola.hu -Privátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog)Összesen 120 cikk »

KisalföldOrbán Izraelben: tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságátKisalföldA jövőben is tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Jeruzsálemben. A kormányfő hivatalos izraeli programja részeként fát ültetett a Nemzetek Ligetében, és köszöntőjében kiemelte: e barátság ...Havasi Bertalan megindokolta: A Honvédségnek van repülője, ezért azzal repült a kormánydelegáció444.huMagyarország kiáll Izrael mellett, és harcol az antiszemitizmus ellenNapló OnlineA Magyar Honvédség gépével utazott Izraelbe Orbángondola.huOrigo -Privátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog) -BAON.huÖsszesen 128 cikk »

HíradóOrbán: tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságátHíradóA magyar és az izraeli miniszterelnök azonos módon látja a 21. század több kérdését, így a biztonság, a terrorizmus elleni harc, a határvédelem ügyét és a modern kori antiszemitizmus problémáját. Orbán Viktor erről csütörtökön Jeruzsálemben beszélt a ...Orbán Izraelben: tovább erősítjük Magyarország és Izrael barátságátKisalföldHavasi Bertalan megindokolta: A Honvédségnek van repülője, ezért azzal repült a kormánydelegáció444.huMagyarország kiáll Izrael mellett, és harcol az antiszemitizmus ellenNapló Onlinegondola.hu -Privátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog)Összesen 131 cikk »

444.huNem csak a Corvin Club zár be ideiglenesen, hanem a Budapest Rooftop Cinema is444.huA Józsefvárosi önkormányzat hétfőn kezdeményezte a Covin Club azonnali hatállyal történő bezárását, a Corvin tetőn lévő szórakozóhely kedden már ki sem nyithatott. Az önkormányzat a klubnak a közbiztonsági helyzettel indokolta a bezárást, miután egy ...Bezárták Budapest egyetlen tetőmozijátIndexÖsszesen 5 cikk »

OrigoSzél Bernadett visszavonult, hogy gondolkodjon, a net támadásba lendültOrigo„A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom" – írta az Azonnali.hu-nak megküldött közleményében a politikus. Az írást nehéz másképp értelmezni, minthogy Szél a lemondását fontolgatja. Facebook-követői segítettek neki a ...Kötelezettségszegés menetrend szerintNépszavaMegszólalt a kirúgott LMP-s: Koncepciós eljárás történtATVBüntetéscunami indult az LMP-nélBlikk.huhvg.hu -Lokál -24.hu -AzonnaliÖsszesen 51 cikk »

Budapest, 2018. július 19., csütörtök (OS) - Helyi partnerek és párbeszéd segíti a társadalmi felzárkózást A társadalmi felzárkózás területén a siker kulcsa az egyeztetés, a párbeszéd, és a tapasztalatok megosztása - hangsúlyozta Langerné Victor Ka...

hvg.huCímlapra kerültek az ELTE tudósai, akik kitaláltak egy drónos okosságothvg.huBiológiai motivációjú algoritmusokat és az evolúció elvét használták az új csoportos drónvezérlés megalkotásához az ELTE kutatói, akik a nagy egyedszámú drónrajok önszerveződő repülése terén elér eredményeikkel címlapra kerültek. A világban mára ...Csoportos drónvezérléshez írtak algoritmusokat az ELTE kutatóiOrigoÚjfajta drónvezérlést fejlesztettek ki magyar kutatókIndexDrónvezérléssel kísérleteztek az ELTE kutatóiOrientPress HírügynökségÖsszesen 3 cikk »

hvg.huElsodort gyereket mentettek a Drávából - videóhvg.huTöbben fürdeni mentek szerdán a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek - írja a rendőrség. A rendőrséget szerdán délután értesítette egy horgász, hogy a Dráván ...Videó: így mentették ki a rendőrök az elsodort fiút a DrávábólOrigoDrámai videó: így küzdöttek a Drávába esett fiúért a rendőrökBlikk.huVideón, ahogy öt gyereket és egy anyát kimentenek a DrávábólNLCafé444.huÖsszesen 15 cikk »

PénzcentrumNyomor jut az öregeknek osztályrészül: ennyien élnek a létminimum alattPénzcentrum2018 januárjában 1 997 898 volt azoknak a nyugdíjasoknak a száma, akiknek belföldre folyósította a Magyar Államkincstár az öregségi nyugdíjukat. Csaknem harmaduk viszont havonta 100 ezer forintot sem kap. Vagyis a magyar nyugdíjasok nagy része ...Tragikus helyzetbe került a nyugdíjasok harmadaNapi.huÖsszesen 3 cikk »

HíradóPénteken országszerte napos időre számíthatunkNapló OnlineCsütörtökön a gomolyfelhők mellett keleten várható szórványosan zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. Éjszaka általában derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de a keleti megyékben még előfordulhatnak felhősebb körzetek, ott elszórtan lehet csapadék.Időjárás-jelentés – 2018. július 19.Hajdú OnlineÖsszesen 12 cikk »

444.huHavasi Bertalan megindokolta: A Honvédségnek van repülője, ezért azzal repült a kormánydelegáció444.huA miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan a Magyar Időkkel közölte az okot, hogy miért a Magyar Honvédségnek csapatszállításra vásárolt Airbus utasszállítóval utazott Orbán Viktor és kísérete Izraelbe szerdán. Íme: "mivel a Magyar Honvédségnek van ...A magyar honvédség repülőgépével utazott Izraelbe Orbán ViktorOrigoKiderült, Orbán miért a honvédség repülőjével utazott IzraelbePrivátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog)Kiderült, Orbán miért utazott katonai géppel IzraelbeNapi.huÖsszesen 19 cikk »

hvg.huVasárnapra megint elromlik az időhvg.huA hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat ...Hétvégén újra megtréfál minket az időjárásNapi.huÖsszesen 23 cikk »

hvg.huTrump újabb dobása: így robbantja ki Montenegró a harmadik világháborúthvg.huDonald Trump szerint a NATO-hoz tavaly csatlakozott Montenegróban olyan agresszív emberek élnek, akik miatt könnyen kirobbanhat a harmadik világháború. Az amerikai elnök Montenegróval kapcsolatos egyéni gondolatmenetével – nem először ...Trump szerint Montenegró robbanthatja ki a harmadik világháborútBlikk.huÖsszesen 4 cikk »

Blikk.huFriss: Szél Bernadett visszavonulBlikk.huAz LMP társelnökét saját pártja etikai bizottsága eltiltotta három évre a párttisztségek viselésétől. a határozatot az éjjel kapta meg a politikusnő. Hirdetés. Szél Bernadett az azonnali.hu-nak nyilatkozott, illetve döntéséről a saját Facebook oldalára ...Rétvári uniós adományokat osztva szidta BrüsszeltNépszavaAz eltiltás után Szél Bernadett visszavonul, hogy elgondolkozzon a jövőjéről444.huLMP: Szél Bernadettet három évre eltiltották minden párttisztségtőlNapi.huATV -Origo -24.hu -AzonnaliÖsszesen 46 cikk »

Blikk.huMásodfokú viharjelzés a Balatonnál – Mit kell figyelni egyáltalán, és mit jelentenek a fények? – MutatjukBlikk.huAz idei nyár jól mutatja, mennyire hirtelen képes megváltozni az időjárás, és hogy ennek milyen kellemetlen és veszélyes hatásai lehetnek. Különösen igaz ez akkor, amikor szabadidőnket valamelyik víz partján töltjük. A katasztrófavédelem a hazai tavak ...Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál24.huÖsszesen 13 cikk »

NépszavaA „Stop Soroson” túl hat új eljárás indult Magyarország ellenNépszavaUniós bírósághoz fordul Brüsszel a energiahálózati díjakat szabályozó magyar jogszabály ügyében; a kormánynak felelnie kell a harmadik országból érkező állampolgárok munkajogi sérelmei, sőt, a tengeri közlekedés szabályainak megsértése miatt is.Kötelezettségszegési eljárás indult a Stop Soros miattIndexEljárást indított az Európai Bizottság a Stop Soros miatt444.huBíróság elé idézték Magyarországot az energiahálózati díjak szabályai miattHíradóPrivátbankár.hu (sajtóközlemény) (Blog) -NépszavaÖsszesen 40 cikk »07-19 14:14
A Fidesz közleménye (os.mti.hu)