Hírek témakörben a lényeg

Hír oldalak portálok

02-25 04:30
This RSS feed URL is deprecated (google.hu)

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

KisalföldMegvan a győztes! Magyarország legjobb dala a Viszlát nyárKisalföldA zsűri pontozással választotta ki négy dalt a végső döntőbe: Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Király Viktor (Budapest Girl), a yesyes (I Let You Run Away) és az AWS (Viszlát nyár) közül a tévénézők választották ki a nyertest. Az AWS és a Viszlát nyár ...A Dal 2018 - Az AWS nyertDunaújváros OnlineA Dal 2018 – A Viszlát nyár lett a legjobb dalSomogyi HírlapMegvan, ki utazik az Eurovíziós DalfesztiválraMagyar Nemzethvg.hu -24.hu -Lokál -Bumm.skÖsszesen 26 cikk »
02-24 22:38
Megvan A Dal idei győztese - Origo (google.hu)

OrigoMegvan A Dal idei győzteseOrigoFebruár 24-én dőlt el, hogy ki képviselheti Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, a Duna TV-n lement A Dal 2018-as döntője. Az utolsó adásra nyolc produkció maradt versenyben, az AWS mehet Lisszabonba a Viszlát nyár című dalával. Erről ...Megvan a győztes! Magyarország legjobb dala a Viszlát nyárKisalföldAz AWS nyerte A Dalt, ők fogják képviselni hazánkat az Eurovíziónhvg.huMegvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója24.huDunaújváros Online -Somogyi Hírlap -Magyar Nemzet -LokálÖsszesen 15 cikk »

OrigoMindjárt eldől, melyik magyar előadó megy az EurovízióraOrigoFebruár 24-én dől el, hogy ki képviselheti Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, a Duna TV-n zajlik A Dal 2018-as döntője. Az utolsó adásra nyolc produkció maradt versenyben, kövesse az Origón élőben az eseményeket! Erről tudnia kell ...Megvan a győztes! Magyarország legjobb dala a Viszlát nyárKisalföldA Dal 2018 - Az AWS nyertDunaújváros OnlineMegvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója24.huMagyar Nemzet -Zene.hu -Lokál -Zoom.huÖsszesen 15 cikk »

24.huJól bevált séma alapján korlátozzák Magyarországon a civileket – mondta az M1-en az ENSZ emberi jogi képviselője444.huMagyarországon az elmúlt években egy jól bevált séma alapján válik egyre bonyolultabbá a civil szerveződések működési környezete – mondta Birgit Van Hout, az ENSZ emberi jogi főbiztosának európai képviselője szombaton az M1 aktuális csatornának ...ENSZ emberi jogi képviselő: Magyarországon jól bevált séma alapján nehezítik a civil szervezetek életétIndex„A migráció az életünk része, akár szeretjük, akár nem”HíradóÖsszesen 3 cikk »

444.huFelmondott a kórházban a csecsemősztály utolsó orvosa, lemigránsozták444.huAhogy pénteken írtuk, a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyerekosztályán orvoshiány miatt határozatlan ideig felfüggesztették az ellátást, az Emberi Erőforrások Minisztériuma ideiglenesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházat ...Felmondott az utolsó orvos, volt kollégája azonnal lemigránsoztaIndexFelháborodott a fideszes kórboncnok, hogy az utolsó arab orvos is felmondott a sátoraljaújhelyi kórház gyerekosztályánZárójel Online HírportálÖsszesen 3 cikk »

hvg.huTűzszünetet követel az ENSZ Biztonsági Tanácsa Szíriábanhvg.huAz ENSZ Biztonsági Tanácsa szombaton egyhangúlag fogadott el határozatot, amelyben 30 napos tűzszünet haladéktalan kihirdetését követeli Szíriában, hogy a segélyszállítmányok eljuthassanak az ostromlott Kelet-Gútába. A BT a Svédország és Kuvait által ...30 napos tűzszünetet követel Szíriában az ENSZ Biztonsági Tanácsa444.huElfogadta a szíriai tűzszünetről szóló határozatot az ENSZ BTOrigoFolytatódik a vita az ENSZ Biztonsági TanácsábanHíradóeuronews -Hír TV -Bumm.sk -gondola.huÖsszesen 12 cikk »

IndexMegjelent egy narancsszínű cica az osztályteremben, és nem hajlandó távozniIndexSenki sem tudja hogyan, miért, de januárban egyszer csak megjelent egy narancsszínű cica a törökországi Izmir egyik általános iskolájának kertjében. Miután összebarátkozott a diákokkal úgy döntött, megnézi a tanórákat is, és beköltözött az egyik ...Index – Mindeközben – Diplomáciai szintre jutott a muminok lakóhelyéről szóló vita JapánbanZárójel Online HírportálÖsszesen 4 cikk »

Magyar NemzetPénzmosoda és lófej: csak kormányhű médiumok előtt avatott Orbán ViktorMagyar NemzetOrbán Viktor miniszterelnök a mai nappal újra lovas nemzetté nyilvánította a magyart, miután átadták a Nemzeti Lovardát. Közben a Hír TV Privátszféra című műsorának ifjabb Bozsik József, a lovasszövetség egykori szakembere a sportban tapasztalható ...Orbán Viktor: Szeretjük Magyarországot és szeretjük a lovainkat isOrigoOrbán Viktor: LovakrulIndexOrbán Viktor újra lovas nemzetté nyilvánította a magyarságot444.huNemzeti Sport -Híradó -VS.hu -Hír TVÖsszesen 9 cikk »

Magyar NemzetMárki-Zay Péter: A Fidesz már a 49 százaléktól is félMagyar NemzetMárki-Zay Péter szerint Lázár János kancelláriaminiszter ellene indított kampánya a visszájára sült el, mert az alaptalan támadásokkal inkább szimpátiát keltett iránta a választókban. A településen vasárnap választanak polgármestert. Hozzászólok. Márki ...Ennyire még nem rezgett a léc a Fidesznek HódmezővásárhelyenIndexKevesebb, mint fél nap van a hódmezővásárhelyi polgármester-választásigATVAhány darabra vágja Márki-Zayt, annyit is ér Lázár Orbánnakhvg.huMérce -Zsúrpubi (szatíra) (sajtóközlemény) -Népszava -444.huÖsszesen 24 cikk »

OrigoMegbüntette a bíróság a Dózsa György úti gázolótOrigoA Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte M. Richárd házi őrizetét, amelyet nyomkövetővel kell ellenőrizni. A Dózsa György úti gázolónak további 50 ezer forint bírságot kell megfizetnie a házi őrizet szabályainak megszegése miatt. Erről tudnia kell ...Rosszul lett M. Richárd. A kabriós kórházba kerülthvg.hu50 ezer forintos bírsággal megúszta M. Richárd, nem tartóztatták leBlikk.huNem a börtönbe, kórházba vitték M. Richárdot, mert váratlanul rosszul lett444.huATV -NLCafé -24.hu -Hír TVÖsszesen 23 cikk »

Budapest, 2018. február 24., szombat (OS) - A RED mozgalom bejelentkezett a Macron-konzultáció magyarországi lebonyolítására Az Európai Unió átalakítása szükséges és elengedhetetlen, a francia elnök által javasolt megoldások ehhez jó kiindulópontkén...

Budapest, 2018. február 24., szombat (OS) - A RED mozgalom bejelentkezett a Macron-konzultáció magyarországi lebonyolítására Hiába szólítottuk fel legutóbbi rendhagyó Európa-ügyi konferenciánkon a magyar kormányt, hogy legyen részese a francia elnö...

hvg.huSátoraljaújhelyi kórház: Napokon belül újra lesz ellátás a gyermekosztályonhvg.huElőreláthatólag néhány napon belül újra lesz ellátás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermekosztályán - közölte az intézmény honlapján. Mint korábban megírtuk, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei egészségügyi intézmény pénteken reggel tette ...Ismét lehet ellátás a sátoraljaújhelyi kórház gyermekosztályánVS.huNincs orvos, bezárt a sátoraljaújhelyi kórház gyerekosztályaIndexOrvoshiány miatt bezárt a gyermekosztály, „migráncshisztit” emleget egy főorvosMagyar NemzetNépszava -Mérce -Zoom.hu -Napi.huÖsszesen 13 cikk »

NLCafé50 ezres bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázolóNLCaféNem került előzetes letartóztatásba a Dózsa György úti baleset kapcsán gyanúsított M. Richárd, pedig megszegte a házi őrizet szabályait. NLCafé. 2018. Február 24. f Ajánlom. Nem került előzetes letartóztatásba a Dózsa György úti baleset kapcsán ...50 ezer forintos bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázolóATV50 ezer forintos bírsággal megúszta M. Richárd, nem tartóztatták leBlikk.huRosszul lett M. Richárd. A kabriós kórházba kerülthvg.hu444.hu -24.huÖsszesen 21 cikk »

hvg.huHazaindult Afrikából Zoltán, a magyar fekete gólyahvg.huZoltán, a GPS jeladóval felszerelt gemenci fekete gólya október közepén érkezett meg Szudán déli határához, ahol tavaly is eltöltötte a tél egy részét. A gólya 2016-ban kapott jeladót, azóta folyamatosan figyelemmel kísérik a vonulását. November végén ...Úton van Magyarországra az első fekete gólyaATVMár úton van Magyarországra Zoltán, az első fekete gólyaNLCaféMár úton van felénk Zoltán, az első fekete gólya AfrikábólBlikk.hu24.huÖsszesen 5 cikk »

444.huHajánál fogva rángatta és rugdosta végig a bolt padlóján élettársát a megvadult győri férfi444.huBiztonsági kamera rögzítette egy győri üzletben, amint nyilvánosan és brutálisan bántalmazta élettársát egy 27 éves győri férfi. A videón látszik, hogy a férfi hosszú másodperceken keresztül fenyegeti és lökdösi a nőt, aki hiába próbál sarokba bújni ...Kegyetlenül elbánt élettársával egy férfi egy győri üzletben. A biztonsági őr végignézte, egy nő lépett közbe24.huMegrázó videó: így húzta végig az üzletben élettársát az agresszív győri férfiBlikk.huDURVA: Megütötte, majd a földön rángatta élettársát a férfi egy győri üzletben (videó)ParaméterÖsszesen 5 cikk »

ATV50 ezer forintos bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázolóATVA bíró nem a bíróságon, hanem a János kórházban mondta ki az ítéletet, M. Richárdot ugyanis hasi fájdalmakkal a ma délután folyamán be kellett vinni. A kórházat rendőrök lepték el, erről itt nézheti meg a Blikk képet. M. Richárd csütörtökön megszegte a ...50 ezres bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázolóNLCafé50 ezer forintos bírsággal megúszta M. Richárd, nem tartóztatták leBlikk.huRosszul lett M. Richárd. A kabriós kórházba kerülthvg.hu24.huÖsszesen 21 cikk »

Blikk.hu50 ezer forintos bírsággal megúszta M. Richárd, nem tartóztatták leBlikk.huA bíró nem a bíróságon, hanem a János kórházban mondta ki az ítéletet, M. Richárdot ugyanis hasi fájdalmakkal a ma délután folyamán be kellett vinni. A kórházat rendőrök lepték el, erről itt nézheti meg képeinket. M. Richárd csütörtökön megszegte a ...50 ezres bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázolóNLCafé50 ezer forintos bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázolóATVBírsággal megúszta M. Richárd, még most sem csukták le24.huhvg.huÖsszesen 20 cikk »
02-24 15:35
A Fidesz-frakció közleménye (os.mti.hu)

Budapest, 2018. február 24., szombat (OS) - A szocialisták háromszorosára emelték a gáz árát - Reagálás Tóth Bertalan és Karácsony Gergely nyilatkozatára A szocialisták a kampányban nagyon tudnak ígérgetni, aztán éppen az ellenkezőjét csinálják. Kor...

IndexKarácsony Gergely: –30, –10, –10IndexAz MSZP-Párbeszéd szerint fel kell számolni Magyarországon „a rezsiválságot”, ezért a többi között sávos hatósági földgázárat kell bevezetni, amely a két ellenzéki párt javaslata szerint elsősorban a kisfogyasztókat segítené. Karácsony Gergely ...MSZP-Párbeszéd: fel kell számolni Magyarországon "a rezsiválságot"HíradóÖsszesen 2 cikk »

IndexFelmondott az utolsó orvos, volt kollégája azonnal lemigránsoztaIndex... – így reagált a sátoraljaújhelyi kórház egyik osztályvezető főorvosa arra a hírre, hogy a kórház gyerekosztályát be kell zárni orvoshiány miatt. Mint pénteken megírtuk, a zempléni kórházban aznap jelentette be honlapján, hogy „személyi feltételek ...Felmondott a kórházban a csecsemősztály utolsó orvosa, lemigránsozták444.huFelháborodott a fideszes kórboncnok, hogy az utolsó arab orvos is felmondott a sátoraljaújhelyi kórház gyerekosztályánZárójel Online HírportálÖsszesen 3 cikk »

OrigoOrbán Viktor: Szeretjük Magyarországot és szeretjük a lovainkat isOrigoSzeretjük Magyarországot, szeretjük a kultúránkat, ezért szeretjük a lovainkat is - jelentett ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a felújított Nemzeti Lovarda átadásán. A Nemzeti Lovardát 3,2 milliárd forintból újította fel a kormány ...Orbán Viktor: LovakrulIndexOrbán Viktor újra lovas nemzetté nyilvánította a magyarságot444.huLovassport: felavatták a megújult Nemzeti LovardátNemzeti SportHíradó -VS.hu -Hír TV -BAON.huÖsszesen 9 cikk »

PénzcentrumA szőnyeg szélére állította az MNB a veronai baleset károsultjainak biztosítójátPénzcentrumAz MNB a tegnap berendelte és személyesen kért tájékoztatást a veronai buszbaleset kárrendezését végző biztosító felsővezetésétől. A jegybank közleménye szerint mindenkor elvárja, hogy a magyar biztosítók az ügyfeleikkel szemben nemcsak korrekt és ...Veronai buszbaleset: az MNB számonkérte az elmeorvosi vizsgálatot előíró biztosítótMagyar NemzetVeronai buszbaleset: az MNB berendelte a biztosítótVS.huSzámonkérte az MNB a veronai áldozatok elmeorvosi vizsgálatát előíró biztosítóthvg.huPortfolio -Napi.hu -eduline.hu -WebradioÖsszesen 43 cikk »
02-24 14:31
Orbán Viktor: Lovakrul - Index (google.hu)

IndexOrbán Viktor: LovakrulIndexSzeretjük Magyarországot, szeretjük a kultúránkat, ezért szeretjük a lovainkat is – mondta Orbán Viktor a felújított Nemzeti Lovarda szombati átadásán. A felújítás 3,2 milliárdba került, és Orbán szerint kellett hozzá egy példaértékű polgári ...Orbán Viktor: Szeretjük Magyarországot és szeretjük a lovainkat isOrigoLovassport: felavatták a megújult Nemzeti LovardátNemzeti SportOrbán Viktor újra lovas nemzetté nyilvánította a magyarságot444.huHíradó -BAON.hu -Napi.hu -Hír TVÖsszesen 8 cikk »

OrigoAz Északi-sarknál melegebb lesz, mint MagyarországonOrigoAz Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon – jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki. Erről tudnia kell ...Extrém fagy Európában - Hidegebb lesz Magyarországon, mint az Északi-sarknál!PortfolioMég az Északi-sarkon is melegebb lehet vasárnap, mint itthonHíradóMelegebb lesz az Északi-sarkon is, mint MagyarországonBlikk.huTőzsdefórum -Magyar Nemzet -Napi.huÖsszesen 7 cikk »

HíradóMSZP-Párbeszéd: fel kell számolni Magyarországon "a rezsiválságot"HíradóAz MSZP-Párbeszéd szerint fel kell számolni Magyarországon "a rezsiválságot", ezért a többi között sávos hatósági földgázárat kell bevezetni, amely a két ellenzéki párt javaslata szerint elsősorban a kisfogyasztókat segítené. Karácsony Gergely, az MSZP ...további hírek »

444.huNem a börtönbe, kórházba vitték M. Richárdot, mert váratlanul rosszul lett444.huHiába kezdeményezte a rendőrség előzetes letartóztatását, a börtönbe vonulás előtt váratlanul rosszul lett M. Richárd, ezért kórházba került, írja a 24. A lap úgy tudja, a János kórházba került a férfi. A férfit csütörtökön tartóztatták le, miután ...Kórházba került M. RichárdBlikk.huRosszul lett M. Richárd, kórházba vitték24.huŐrizetbe vették a rendőrök M. RichárdotATVBors -Ma.huÖsszesen 10 cikk »

Budapest, 2018. február 24., szombat (OS) - Egészségügyi vészhelyzet Zemplénben! Amíg Orbán veje két szállodával gazdagodott, addig megszűnt a gyermekorvosi ellátás egy fél megyében! Ha az orvos hiány miatt, Zemplénben, vagy az ország bármel...

hvg.huMi lesz Kasszás Erzsivel, ha hozzánk is betör a fapados, pénztáros nélküli bolt?hvg.huNagyjából 200 ezer euróból, mintegy 62 millió forintból létesített éjjel-nappal nyitva tartó, pénztárosok nélküli, önkiszolgáló üzletet Prágában az Alza. A tervek szerint hamarosan Budapesten is nyitnak majd ilyen úgynevezett future shopokat- írja a ...Magyarországon is nyílhatnak fapados áruházakMagyar NemzetÚj, pénztárosok nélküli üzletet nyithat itthon az AlzaZoom.huÖsszesen 2 cikk »